fbpx

1. Prioriteit

NU is een podcast over praktische psychologie met als focus de dagelijkse dingen die onze levenskwaliteit kunnen verruimen of belasten. Een bevlogen arbeidspycholoog – Amaryllis Laenen – en een gerijpte psychotherapeut/seksuoloog – Wilfried Van Craen – doen aan kruisbestuiving vanuit eigenzinnig inzicht, getoetste ervaring en wetenschappelijke fundering. Herkenbare casussen, invitaties om anders te kijken en praktische suggesties om anders te doen, zijn de basis ingrediënten.

Op 18 januari is er nog een keertje de cursus Prioritijd in het cursuscentrum De Blauwe Poort te Melle. Dat is een gelegenheid om nieuwe inzichten en vaardigheden op te doen hoe je de goede dingen van het leven op de voorgrond kan houden. Ondanks …. 

Alle details vind je op de cursuspagina.

Je kan ook beluisteren via Spotify

Als je meer wil weten over Amaryllis en haar activiteiten neem dan zeker ook een kijkje op makeitwork.gent

Delen

1 gedachte over “1. Prioriteit”

  1. Heel interessant Wilfried.
    Waar het op neerkomt denk ik, is om de dingen te aanvaarden zoals ze zijn en ook om niet uit te stellen wat je graag doet. Geniet NU en niet later…
    Dank u wel om dit te delen.

Laat een reactie achter

Ik lees je graag. Het is heel fijn als je een reactie plaatst. Dat brengt leven in de brouwerij. Je emailadres is enkel om de bron van het bericht te verifiëren tegen spam, het wordt uiteraard niet gepubliceerd. Dank je wel voor je reactie!