fbpx

7 gedachten over “S2A7/Leen je aan de ander, geef je aan jezelf”

  1. Prachtig verteld !
    Deed me goed om naar je verhaal te luisteren. Gaf me meer inzicht in mijn situatie
    Dank je wel

  2. Het heeft me bewuster doen stil staan bij “Leen je aan de ander , maar geef je aan jezelf ” het belang ervan ,hoe dat bij mij in mn leven vaak ging en dat ik daar vanaf Nu waakzaam over moet zijn en blijven.
    Dankjewel voor dit inzicht

  3. Ik haal heel veel uit uw podcasts.. wat zou ik graag uw boek luisteren! Please overweeg deze zelf in te spreken voor bijv Storytel!! Dat zou geweldig zijn. Hartelijke groet

  4. Deze podcast is zeer juist, en heb mijn mening geuit waardoor mijn volwassen dochter al 4 maand mij negeert. Ik ben geen marionet

Laat een reactie achter

Ik lees je graag. Het is heel fijn als je een reactie plaatst. Dat brengt leven in de brouwerij. Je emailadres is enkel om de bron van het bericht te verifiëren tegen spam, het wordt uiteraard niet gepubliceerd. Dank je wel voor je reactie!