fbpx

5. Reizen naar je Reizen

OPGELET: Uitzonderlijk is deze aflevering er eentje om te beleven op een actieve manier. Passief luisteren is deze keer niet aangewezen omdat er oefeningen worden aangeboden die je niet louter moet beluisteren maar vooral ervaren. Daardoor is deze aflevering minder geschikt om af te spelen tijdens een activiteit als wandelen, lopen, autorijden …, maar ze nodigen je uit om even te gaan zitten of liggen op een plekje waar je gedurende een half uur niet kan worden gestoord. In periodes van lockdown waarin reizen moeilijk wordt, stellen we enkele creatieve reisalternatieven voor out of the box.

Zo kan je in je hoofd op reis gaan naar je mooiste reizen. Je kan ook vertrekken via de objecten die je omringen en je kan met suggestieve technieken een reis ondernemen naar de dierbaarste momenten uit je leven. Doordat Amaryllis en Wilfried dit keer de podcast elk in hun eigen kot maakten, is de opnamekwaliteit minder goed, maar het is wel een zeer actieve aflevering geworden met originele ervaringen.

Luisteraar, fasten seatbelts en vertrek.

Delen

Laat een reactie achter

Ik lees je graag. Het is heel fijn als je een reactie plaatst. Dat brengt leven in de brouwerij. Je emailadres is enkel om de bron van het bericht te verifiëren tegen spam, het wordt uiteraard niet gepubliceerd. Dank je wel voor je reactie!