fbpx

Vervolgtraining Zelfzorg: Meer Inspiratie

Psychotherapeut Wilfried Van Craen & psycholoog Amaryllis Laenen bundelen de krachten voor de vervolgtraining rond Zelfzorg: meer inspiratie in je leven.
Lancering Traject: voorjaar 2023

Waarom training zelfzorg: vervolg?

In de basistraining gaven we je technieken mee om meer rust te vinden: in je hoofd, lichamelijk en emotioneel. Maar zelfzorg draait ook om meer inspiratie ervaren in je leven, want we willen tenslotte toch naast rust, ook een boeiend leven?

Weten wat jou inspireert en daar ook prioriteit van maken, is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. We willen jou graag concrete oefeningen & onderbouwde inzichten meegeven om meer inspiratie te integreren in je leven, te ontdekken wat jou boeit en hoe je hier prioriteit van kan maken.

Wat mag je verwachten?

De online vervolgtraining draait om meer inspiratie kunnen ervaren in je leven. Hierin zitten 3 modules vervat: meer inspiratie in je werk, meer inspiratie in je leven en meer inspiratie in je relatie. In elke module krijg je achtergrond info en leesmateriaal met onderbouwde wetenschap. Daarnaast krijg je vooral concrete oefeningen om effectief uit te proberen, want we kiezen voor ervaringsgericht leren.

Na de training heb je levenslang toegang tot de aangeboden inzichten, lectuur, audio-fragmenten en het breed gamma van oefeningen die Wilfried Van Craen en Amaryllis Laenen doorheen de jaren hebben verzameld & toegepast in de praktijk vanuit de cognitieve gedragstherapie, mindfulness, gezondheidspsychologie en positieve psychologie.

Wilfried Van Craen deelt inzichten & technieken uit meer dan 44 jaar ervaring in de praktijk als psychotherapeut en trainer

Programma: meer inspiratie

Naast rust (basistraining) is een 2e minstens even belangrijk onderdeel van zelfzorg voldoende inspiratie in je leven ervaren. Dit onderdeel bestaat ook uit 3 modules: meer inspiratie in je werk, meer inspiratie in je leven, meer inspiratie in je relatie.

Toegang mogelijk vanaf het voorjaar 2023.

1. Meer inspiratie in je werk

In deze module gaan we op zoek naar jouw energiegevers en talenten, en hoe je dit nog meer kan doen matchen met je werk. Maar ook hoe je sterker in gesprek kan gaan met je leidinggevende of collega’s. 5 dagen per week iets doen dat je niet oplaadt of wat wringt, is immers moeilijk vol te houden.

2. Meer inspiratie in je leven

Waar gaat het uiteindelijk om in dit leven, wat is voor jou de essentie? En kom je daaraan toe? Hoe kan je meer prioriteit geven aan wat jij écht belangrijk vindt, zodat je op het einde van de rit niet hoeft te zeggen: ‘had ik maar’.

3. Meer inspiratie in je relatie

Relaties zijn ingewikkelde constructies. Soms zitten we op een roze wolk, soms middenin een donderwolk, soms is er veel mist en vinden we elkaar niet. In deze module gaan we kijken hoe je meer zuurstof kan krijgen in je relatie, of gewoonweg al beter kan communiceren met elkaar.

Door wie?

Amaryllis Laenen

makeitwork.gent | Psycholoog, trainer

Expertise

Meer dan 11 jaar ervaring met het trainen & begeleiden van mensen, teams en leidinggevenden rond welzijn op het werk & daarbuiten.

Wilfried Van Craen

wilfriedvancraen.be | Pyschotherapeut, opleider, trainer en auteur van 14 boeken over praktische psychologie

Expertise

Meer dan 44 jaar ervaring in klinische psychotherapie, relatietherapie en cursussen rond welzijn.

“Echte zelfzorg is (jammer genoeg) meer dan een bubbelbad en chocoladetaart. Laten we naar de essentie gaan.”

Waarom investeren in deze online training rond zelfzorg?

Omdat dit zoveel meer is dan een eenmalige workshop. Het is een uitgebreide, stapsgewijs uitgebouwde veranderingsmethodiek gericht op de essentie: meer rust. meer inspiratie.
7417587_hand_finger_handshake_hold_greeting_icon

Je krijgt concrete technieken om beter voor jezelf te zorgen

Voor jezelf zorgen vraagt tijd, moeite en ondersteuning. Er zijn grenzen aan wat je alleen kan doen. We nemen je stap voor stap mee in een breed programma van concrete inzichten en praktijkgerichte oefeningen. Je leert vooral door te doen, en kan achteraf terecht bij ons voor vragen. Daarnaast kan je je eender wanneer nog verder verdiepen in de teksten, boeken, technieken, oefeningen en audiofragmenten die in het pakket inbegrepen zijn.

3200440_centre_drawn_hand_help_information_icon

Toegankelijk met stokjes achter de deur

Online, op je eigen tempo, van thuis uit. Het maakt de training laagdrempelig. Op het eind van elke module heb je een eenmalige gelegenheid om ons te contacteren met je vragen. Daartoe krijg je 1 maand de tijd, want als mens zijn we van nature uitstellers. Die tijdsbeperking stimuleert je om er effectief werk van te maken en is een klein stokje achter de deur om het uitstellen te vermijden.

211606_clock_icon

Levenslange toegang

Je kan alle inzichten & oefeningen downloaden. Levenslang toegang dus! Je kan eender wanneer opnieuw aan de slag gaan met alle technieken, meditaties, vaardigheden en uiteraard ook de vele inzichtgerichte sessies.

path2006

Kwaliteit

Amaryllis Laenen heeft 11 jaar werkervaring als psycholoog & trainer en Wilfried Van Craen heeft meer dan 44 jaar ervaring als psychotherapeut & trainer. Daarnaast blijven ze zelf nieuwsgierige wezens die via opleidingen, belevingen en praktijkgerichte ervaringen telkens ook op zoek gaan naar nieuwe betrouwbare inspiratie.

3586366_group_people_person_icon

Flexibiliteit met het budget

De training bestaat uit 3 modules. Je kan echter ook elke module apart aankopen indien gewenst.
Mocht deze training financieel moeilijk haalbaar zijn, dan zoeken we samen naar een oplossing (maandelijkse afbetaling bv).

2006583_conversation_media_network_social_icon

We beantwoorden je vragen!

Na bepaalde oefeningen of inhoud kan het zijn dat je nog met vragen zit. Op het einde van elke module kan je telkens je vragen eenmalig doormailen. Let wel: de vragen gaan over de inhoud & technieken toepassen, er wordt geen individuele begeleiding of therapie gegeven bij het beantwoorden van je vragen.

Getuigenissen

Prijzen

PER MODULE

€333/module

Je kan de modules apart aankopen:rust in je hoofd of lichamelijke rust of emotionele rust

Inclusief bij aankoop:

 • Levenslang toegang tot alle inhoud & oefeningen
 • Toegang tot forum waar je kan leren van elkaars ervaringen
 • Ondersteuning voor je individuele vragen

Inschrijven is nog niet mogelijk, maar je kan je al inschrijven op de wachtlijst.

VOLLEDIGE VERVOLGTRAINING

€777 (ipv €999)

ZELFZORG: MEER INSPIRATIE inclusief 3 modules

MEER RUST 3 modules:
-Meer inspiratie op je werk
-Meer inspiratie in je leven
-Meer inspiratie in je relatie

Inclusief bij aankoop

 • Levenslang toegang tot alle inhoud & oefeningen
 • Toegang tot forum waar je kan leren van elkaars ervaringen
 • Ondersteuning voor je individuele vragen (geen therapie)

Inschrijven is nog niet mogelijk, maar je kan je al inschrijven op de wachtlijst.

Wat is het niet?

De online training rond zelfzorg is niet interessant voor jou als:

 • een quick fix of onmiddellijke oplossing wordt verwacht
 • er individuele- of groepstherapie wordt verwacht.
 • deelnemers niet aan zelfreflectie of introspectie willen doen
 • deelnemers geen interesse hebben in de wetenschap achter geluk & welzijn.
 • deelnemers geen tijd willen investeren in het oefenen met de tools

Formule voor professionals?

Deze training is bedoeld voor particulieren.
Al het materiaal is auteursrechtelijk beschermd. Voor hen die het materiaal binnen hun werk wensen te gebruiken is er een Professionele Formule, gelieve dan rechtstreeks contact op te nemen met ons: wilfriedvancraen@gmail.com of amaryllis@makeitwork.gent.

Auteursrecht

A. De teksten en uitgeschreven oefeningen maken deel uit van de boeken en publicaties van Wilfried Van Craen en zijn auteursrechterlijk beschermd.

B. De audio- en video opnamen van oefeningen, technieken en meditaties maken ofwel deel uit van voornoemde publicaties of zijn opgeslagen bij auteursverenigingen en wettelijk beschermd.
Gebruik hiervan door de koper van dit trainingsprogramma is volkomen vrij voor zover het gaat om persoonlijke gebruik.Verspreiding, verveelvoudiging in enige vorm of op enige wijze of gebruik, hergebruik, overname of toepassing binnen een professionele context is, deels of volledig, verboden en strafbaar zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteurs, Wilfried Van Craen en Amaryllis Laenen.

Delen