Dit is een ander soort cursus dan de andere.
Geen technieken, vaardigheden, psychologische of spirituele denk- en werkmodellen, wel levenslang huiswerk ;-).
Kortom een bad van inspiratie, ontlokt vanuit de vraag: hoe kan je zo soepel, wijselijk en boeiend mogelijk van de ene levensfase in de andere kantelen.

Als dertiger sta je voor andere uitdagingen dan als twintiger en idem als zestiger dan als veertiger en ga zo maar door. Verouderen is van alle leeftijden en doe je sowieso, maar hoe, dat is een beslissing. Elke leeftijd betekent loslaten van wat niet uitkwam, en de soepelheid en veerkracht vinden om jezelf te vernieuwen. Dat is een behoorlijke uitdaging. Daartoe inspiratie opdoen, is het opzet van deze cursus.

Die inspiratie halen we liever niet uit theorieën maar uit de doorleefde ervaringen van inspirerende vrouwen en mannen, rolmodellen die wijselijk wisten te verouderen.
Ze stralen aanstekelijk doorleefde wijsheid uit, energieke levenskunst, hartverwarmend optimisme en elektriserende dynamiek. Wat kunnen we van ze leren?

We doen aan kruisbestuiving en delen ervaringen en inzichten, we bekijken video’s van inspirerende rolmodellen, we beleven een paar oefeningen en technieken en we maken er een genotvolle dag van in dat prachtig cursuscentrum met die heerlijke immense tuin, zijn balkons, terrassen en vijvers, een feest van flora in september.