Deze cursus gaat eens niet over omgaan met moeilijkheden en klachten maar om het verstevigen van het positieve, het genieten van het leven, de beleving van het plezierige, het goede en de verwondering.
ONDANKS de last, de pech, de frustratie, de pijn. Want dat laatste is er nu eenmaal vaker dan we zouden willen, soms banaal weinig, soms verschrikkelijk veel.

Wel makkelijker gezegd dan gedaan.
Daarom wordt deze cursus een weelderig inspiratiebad in verruimende maar vooral praktische inzichten, vaardigheden, oefeningen en toepassingen.

We halen de inspiratie bij filosofen en psychologen, literatuur en kunst, maar ook uit de persoonlijke ervaring van boeiende rolmodellen. Zij hebben het in de praktijk toegepast.

En in de namiddag maken we ruimte voor een ‘Je mag me alles vragen’- sessie, waarin ik in de container van mijn 50-jarige professionele ervaring duik om te zien of ik je enige inspiratie kan bieden rond dingen die je bezig houden en die gerust buiten het thema van de cursus kunnen liggen. Als ik er iets kan over bijdragen, met plezier.