fbpx

De ervaringen van cursisten die de Mindfulness en Cognitieve Gedragstherapie Training (MBCT) hebben gevolgd.

In wat volgt kan je de onverknipte ervaringen lezen van alle cursisten die over een periode van drie jaar mijn Mindfulness MBCT training hebben gevolgd. 

Met ingang van 2017 ben ik er mee gestopt om ze te verzamelen omdat we intussen al aan 45 bladzijden en de ervaring van een 300-tal cursisten zaten. Ik denk niet dat iemand nog wacht op meer. Een cursus kan door rijping alleen maar 
groeien en beter worden. Wel ben ik vanaf 2017 met een professionele facebookpagina begonnen, waarop cursisten ook spontaan hun ervaringen kunnen nalaten: https://www.facebook.com/wilfriedvancraen 

Toch zijn de reacties die u zo dadelijk hieronder kan lezen, een ruime en adequate kennismaking met de cursusinhoud, methodiek en werkwijze, omdat ze de persoonlijke ervaringen weergeven van zoveel mensen. 

Ik hoop dat ze u mogen inspireren.

Delen